Store norske markedsføringsselskap

Det er ikke ukjent at Norge er verdensledende når det kommer til digital markedsføring. Når det kommer til innovasjon og det å markedsføre Norge som land har vi Innovasjon Norge som tar seg av det meste.

ipVil man derimot markedsføre sitt egne selskap eller service, må man ta kontakt med flinke selskap som tar på seg en del av arbeidet ditt. iProspect har vunnet priser får sitt arbeid på nettet, der de har fått frem nettsider til å bli best, størst og heftigst på kort tid. Når det kommer til direkte markedsføring, kan man ta kontakt med diverse reklameselskap.

JCDecaux er nok den største i Norge – like etter ligger Clear Channel og MDN.no. Sistnevnte kan forresten hjelpe deg med å sette opp reklame på kinosaler. Kinoreklame regnes som blant de beste der ute, da tusenvis av mennesker ser på populære filmer og har ingen utvei enn å se reklamen du velger å sette opp.

Dinamo og TRY/APT er yngre selskap som tar i bruk freshere metoder for å nå frem til kundene. Sistnevnte er spesielt heftig når det kommer til reklameproduksjon og promotions. Det var disse som arrangerte Dusørjakten til DNB, der nesten en halv million mennesker deltok på kun ti døgn. Helt utrolig, spør du oss.